Početna » Super Vidalista Tablete

Super Vidalista Tablete

  2.000 RSD

  Super Vidalista tablete

  Super Vidalista Tablete

  NARUČI pozivom na

  069 555 39 89

  ili direktno sa web sajta:


   Super Vidalista tablete – idealno rešenje za muškarce koji žele da poboljšaju svoju seksualnu izdržljivost i performanse. Ove moćne tablete kombinuju sastojke koji pružaju snažnu erekciju i odlažu ejakulaciju, omogućavajući duže i intenzivnije seksualno iskustvo. Uz Super Vidalista tablete, povratite samopouzdanje u krevetu i uživajte u zadovoljavajućem seksualnom životu. Naručite danas i otkrijte zašto su ove tablete prvi izbor za mnoge muškarce širom sveta!

   Super Vidalista Tablete: Sastav

   Proizvođač: Centurion, Indija
   Aktivna materija: 20 mg Tadalafil, 60 mg Dapoxetin

   Super Vidalista Tablete: DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE

   Upotreba: Jednu tabletu Super Vidalista popiti sa čašom vode pola sata pre odnosa.
   Dejstvo: Povoljno deluje na protok krvi u polnom organu muškarca i izaziva maksimalnu prokrvljenost. Odlaže ejakulaciju značajno.
   Dejstvo traje 4-6 sati.
   Doziranje: Najviše jednu tabletu u 36 sati.
   Pakovanje: 10 tableta
   Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme.
   Super Vidalista tablete ne sprečavaju trudnoću.
   Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom.

   Plaćanje se vrši isključivo pouzećem, drugim rečima, dok ne dobijete paket sa naručenim proizvodima u ruke, nećete ni platiti. Naš cilj jeda našim kupcima obezbedimo brzo, bezbedno i lako iskustvo u kupovini u našoj online prodavnici. Na našem sajtu možete da naručite bilo koju količino tableta i preparata koji će vam u najkraćem roku biti poslati i dostavljeni uz najveću diskreciju.

   Kao što nam je najveći prioritet zadovoljstvo kupaca, takođe kao deo toga se podrazumeva brza i sigurna isporuka. Proizvodi se odmah šalju nakon poručivanja, a za sve dodatne informacije imamo tim koji je spreman da odgovori na sva vaša pitanja vezana za poručeni proizvod ili za druga pitanja koja vas mogu interesovati.

   Naša online prodavnica je otvorena 24h/7 dana u nedelji, 365 dana godišnje. Ako imate bilo kakva pitanja, sugestije ili komentare, uvek možete da nam se obratite i da nam pomognete kako da poboljšamo svoje usluge za vas. Garantujemo vam 100% kvalitetne proizvode i 100% povrat novca ako iz bilo kog razloga niste zadovoljni našom uslugom ili našim proizvodima. Naš tim za podršku klijentima će vam pomoći da dobijete prave predloge u vezi izbora preparata i o izboru prave doze za vaše potrebe.