KAMAGRA ŠUMEĆE TABLETE (7 KOM.)

  1.000 RSD

  Kamagra šumeće tablete

  Kamagra šumeće tablete

  NARUČI pozivom na

  069 555 39 89

  ili direktno sa web sajta:


   Kamagra šumeće tablete su prijatnog ukusa i prednost u odnosu na konkurenciju im je to što brže deluju, već posle 10 minuta. Sildenafil citrat kao aktivna sustanca Kamagra šumećih tableta deluje tako sto se vezuje za specificne receptore na krvnim sudovima polnog organa.

   Na taj nacin dovodi do njihove bolje prokrvljenosti tako što blago širi krvne sudove penisa. Usled širenja krvnih sudova dotok krvi u krvne sudove penisa je veci a erekcija jača i duže traje. Kamgra šumeće tablete imaju dejstvo od četiri do šest sati i to zavisi od stanja krvnih elastičnosti sudova penisa. To zavisi i od toga da li je korisnik pušač, da li konzumira alkohol i kako se hrani. Kamagra deluje samo uz seksualnu stimulaciju (u prisustvu seksulanog objekta).

   KAMAGRA ŠUMEĆE TABLETE: DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE

   Kamagra se uzima 10-30 minuta pre seksualnog odnosa u dozi od 100mg sidenafil citrata u decilitar vode (jedna šumeća tableta tableta u polačaše vode). Najbolje efekte pokazuje kada se uzima pre jela, na prazan stomak. Nije preporučljivo konzumirati alkohol uz Kamagru. Nije preporučljivo uzimati više od jedne tablete dnevno.

   PAKOVANJE KAMAGRA ŠUMEĆE TABLETE

   Originalno pakovanje sadrži 7 šumećih tablete u kutiji.

   Plaćanje se vrši isključivo pouzećem, drugim rečima, dok ne dobijete paket sa naručenim proizvodima u ruke, nećete ni platiti. Naš cilj jeda našim kupcima obezbedimo brzo, bezbedno i lako iskustvo u kupovini u našoj online prodavnici. Na našem sajtu možete da naručite bilo koju količino tableta i preparata koji će vam u najkraćem roku biti poslati i dostavljeni uz najveću diskreciju.

   Kao što nam je najveći prioritet zadovoljstvo kupaca, takođe kao deo toga se podrazumeva brza i sigurna isporuka. Proizvodi se odmah šalju nakon poručivanja, a za sve dodatne informacije imamo tim koji je spreman da odgovori na sva vaša pitanja vezana za poručeni proizvod ili za druga pitanja koja vas mogu interesovati.

   Naša online prodavnica je otvorena 24h/7 dana u nedelji, 365 dana godišnje. Ako imate bilo kakva pitanja, sugestije ili komentare, uvek možete da nam se obratite i da nam pomognete kako da poboljšamo svoje usluge za vas. Garantujemo vam 100% kvalitetne proizvode i 100% povrat novca ako iz bilo kog razloga niste zadovoljni našom uslugom ili našim proizvodima. Naš tim za podršku klijentima će vam pomoći da dobijete prave predloge u vezi izbora preparata i o izboru prave doze za vaše potrebe.