Početna » Cenforce tablete 150mg

Cenforce tablete 150mg

  1.500 RSD

  Cenforce tablete 150mg
  Cenforce tablete 150mg

  Cenforce tablete 150mg PORUČI pozivom na

  069 555 39 89

  ili direktno sa web sajta:


   Šta su Cenforce tablete:

   Cenforce tablete su lijek koji sadrži aktivni sastojak sildenafil citrat, isti sastojak koji se nalazi u popularnom lijeku za erektilnu disfunkciju, Viagra. Cenforce tablete se koriste za poboljšanje erekcije kod muškaraca s erektilnom disfunkcijom. One djeluju tako da povećavaju protok krvi u penisu, što omogućava muškarcima da postignu i održe erekciju. Cenforce tablete se uzimaju oralno i obično počinju djelovati unutar 30-60 minuta nakon uzimanja. Važno je slijediti upute i ne uzimati više od preporučene doze. Cenforce tablete su dostupne u različitim jačinama i oblicima, ovisno o potrebama i preferencijama korisnika.

   Kamagra Gel za žene: Sastav

   Sildenafil je moćan inhibitor cGMP-specifične fosfodiesteraze (PDE 5), koja je odgovorna za razgradnju cikličnog GMP u corpus cavernosumu penisa. Ovaj lek ne izaziva direktno opuštanje, već pojačava opuštajuće dejstvo azot monoksida (NO) u kavernoznom telu. Kada je seksualna stimulacija prisutna i sistem NO/cGMP je aktiviran, sildenafil inhibira PDE 5. Ovo smanjuje razgradnju cGMP i povećava njegovu koncentraciju u corpus cavernosumu, što omogućava farmakološko dejstvo leka. Važno je naglasiti da je seksualna stimulacija neophodna za efikasno delovanje ovog leka.

   Erektilna disfunkcija, koja se manifestuje kao nemogućnost da se postigne ili održi erekcija penisa za zadovoljavajuću seksualnu aktivnost, može biti tretirana snažnim selektivnim inhibitorom cGMP-specifične fosfodiesteraze (PDE 5) pod nazivom sildenafil. Ovaj lek ne deluje direktno relaksirajuće, već pojačava dejstvo azot monoksida (NO), koji deluje na kavernozno telo. Kada je sistem NO/cGMP aktiviran seksualnom stimulacijom, sildenafil inhibira PDE 5, što smanjuje razgradnju cGMP-a i dovodi do povećanja njegove koncentracije u corpus cavernosumu. Zbog toga je seksualna stimulacija neophodan uslov za farmakološko dejstvo leka.

   Preporučuje se uzimanje sildenafil tableta oko 1 sat pre seksualne aktivnosti, ali ih je moguće uzeti i bilo kada od 4 sata do 30 minuta pre aktivnosti. Preporučuje se da se lek ne uzima više od jednom u 24 sata, iako će lekar možda preporučiti redju upotrebu u zavisnosti od vaših zdravstvenih stanja ili upotrebe drugih lekova. Sildenafil možete uzimati sa ili bez hrane, ali ako ga uzimate uz obrok sa velikom količinom masnoća, potrebno je više vremena da preparati počnu da deluju.

   Uzimanje sildenafila može izazvati neželjena dejstva kao što su vrtoglavica, nesmotrenost, poremećaji varenja ili spavanja, prekomerno znojenje, suvoća grla ili crvenilo na licu, zvonjenje ili zujanje u ušima i povećanje krvnog pritiska.

   Preparat se ne sme uzimati u slučaju dokazane preosetljivosti na lek i/ili bilo koji sastojak farmaceutske formulacije leka, kao ni u slučaju istovremene primene nitrata ili donora NO (npr. amil nitrat) jer sildenafil pojačava hipotenzivno dejstvo nitrata svojim delovanjem na NO/cGMP sistem.

   Mere opreza koje treba preduzeti prilikom primene leka uključuju uzimanje preparata kod muškaraca sa erektilnom disfunkcijom i/ili kod muškaraca sa preuranjenom ejakulacijom. Dejstvo leka počinje 30-60 minuta nakon uzimanja, a obilni obroci mogu produžiti vreme potrebno za početak delovanja. Alkohol može privremeno smanjiti sposobnost za erekciju, pa se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja.