Početna » P FORCE FORT (10 KOM.)

P FORCE FORT (10 KOM.)

  1.600 RSD

  P-FORCE FORT

  P FORCE FORT

  NARUČI pozivom na

  069 555 39 89

  ili direktno sa web sajta:


   Tablete P FORCE FORT su odlican izbor za muskarce kojima ostali preparati ne pomazu ili su slabi. Dejstvo P FORCE FORT tablete je takvo da je najobicnija sexualna stimulacija potrebna da bi lek poceo da deluje.

   Ove tablete su jedan od najačih preparata za lečenje erektilne disfunkcije ili poboljšanje kvaliteta sex-a. Tablete su odličan izbor za muškarce kojima ostali preparati ne pomažu ili su slabi.

   P Force Fort: Sastav

   Sastav jedne tablete je 150mg sildenafil citrata koji djeluje tako da inhibira enzim poznat kao GMP koji podstiče dotok krvi u muške genitalije i tako podstiče erekciju. Putem ove inhibicije, bolji dovod krvi u penis vodi do nastanka i održanja stabilne erekcije. Dejstvo tablete je takvo da je najobičnija sexualna stimulacija potrebna da bi lek počeo da deluje.

   P FORCE FORT: Način upotrebe

   Lek se konzumira 30 minuta pred početak odnosa, a deluje do 8 sati. Preparat je najbolje konzumirati na prazan stomak ili posle lakog obroka. izbegavati korišćenje posle obimnog jela, jer se produžava vremenski period potreban za početak dejstva.

   Preporučena dnevna doza je 150 mg ili jedna tableta. Preparat je namenjen za oralnu upotrebu i konzumira se sa vodom. Podnošljivost sildenafil preparata je dobra. Moguće je prilikom predoziranja da dođe do glavobolje, crvenila, zamućenog vida. Zato ne bi trebalo preterivati sa upotrebom. Prilikom započinjanja terapije lečenja erektilne disfunkcije sa P FORCE tabletama obavezno obavestite svog lekara ako slučajno već uzimate tablete namenjene za lečenje angine pektoris.

   U slučaju predoziranja i pojave neželjenih efekata obavezno izbegavajte upravljanje motornim vozilom ili radom sa mašinama koje mogu da nanesu povrede.

   Naše ljubazno osoblje uputiće vas na ono što vas zanima i otkloniti svaku nedoumicu.

   Naši preparati za lečenje impotencije i poboljšanje erekcije vratiće vam mladalački seksualni nagon i dovesti vaš seksualni život u novu dimenziju.