Početna » Super Tadapox

Super Tadapox

  2.000 RSD

  Super Tadapox

  Super Tadapox

  NARUČI pozivom na

  069 555 39 89

  ili direktno sa web sajta:


   Super Tadapox – revolucionarni preparat za poboljšanje potencije i kontrolu ejakulacije. Sa moćnom formulom koja kombinuje aktivne sastojke, ovaj proizvod pruža snažnu podršku muškom seksualnom zdravlju. Iskoristite snagu Super Tadapox preparata i uživajte u boljem seksualnom iskustvu. Naručite danas i osetite razliku!“ Ključna reč: Super Tadapox.

   Super Tadapox: Sastav

   Proizvođač: RSM Enterprises, Indija
   Aktivna materija: 40 mg Tadalafila i 60 mg Dapoksetina

   Super Tadapox: NAČIN KORIŠĆENJA

   Upotreba: Jednu tabletu staviti u usta, blago izgrickati i popiti sa 1 dl vode.
   Dejstvo: Povoljno deluje na protok krvi u polnom organu muškarca i izaziva maksimalnu prokrvljenost. Zbog Dapoksetina odlaže ejakulaciju.
   Dejstvo traje 48 sati ili duže.
   Doziranje: Ne više od jedne tablete u toku 48 sati.
   Pakovanje: 10 tableta

   Plaćanje se vrši isključivo pouzećem, drugim rečima, dok ne dobijete paket sa naručenim proizvodima u ruke, nećete ni platiti. Naš cilj je da našim kupcima obezbedimo brzo, bezbedno i lako iskustvo u kupovini u našoj online prodavnici. Na našem sajtu možete da naručite bilo koju količino tableta i preparata koji će vam u najkraćem roku biti poslati i dostavljeni uz najveću diskreciju.

   Kao što nam je najveći prioritet zadovoljstvo kupaca, takođe kao deo toga se podrazumeva brza i sigurna isporuka. Proizvodi se odmah šalju nakon poručivanja, a za sve dodatne informacije imamo tim koji je spreman da odgovori na sva vaša pitanja vezana za poručeni proizvod ili za druga pitanja koja vas mogu interesovati.

   Naša online prodavnica je otvorena 24h/7 dana u nedelji, 365 dana godišnje. Ako imate bilo kakva pitanja, sugestije ili komentare, uvek možete da nam se obratite i da nam pomognete kako da poboljšamo svoje usluge za vas. Garantujemo vam 100% kvalitetne proizvode i 100% povrat novca ako iz bilo kog razloga niste zadovoljni našom uslugom ili našim proizvodima. Naš tim za podršku klijentima će vam pomoći da dobijete prave predloge u vezi izbora preparata i o izboru prave doze za vaše potrebe.