KAMAGRA GEL (7 KOM.)

  1.000 RSD

  Kamagra gel
  kamagra

  Kamagra Gel PORUČI pozivom na

  069 555 39 89

  ili direktno sa web sajta:


   Kamagra Gel Oral (7 gelova) je definitivno najefektniji i najpopularniji preparat za potenciju na našim prostorima. Kamagra podiže vaše seksualne performanse na jedan viši nivo. Najvažnija razlika zbog koje je toliko poseban i originalan preparat je njegovo jednostavno korišćenje koje obezbeđuje dugotrajni efekat trajanja više sati.

   Kamagra Gel je lek koji pomaže u postizanju većeg protoka krvi celog muškog tela, nakon čega se dobija itekako stabilna i kvalitetno dobra erekcija.

   Kamagra Gel: Sastav

   Kamagra Oral Gel je Sildenafil Citrat, sastojak leka koji je dostupan u formi gela. Posle velikog uspeha tableta, farmaceutski gigant Ajanta, odlučio je da razvije Kamagra Oral Gel u formi gela za oralnu upotrebu. Glavni razlog za proizvodnju gela je da mnogi korisnici lekova imaju problem sa gutanjem tableta i velikih kapsula.

   Ukus je toliko dobar da postoji nekoliko različitih aroma, među kojima su najbolje sledeće: nana, čokolada, banana, pomorandža, mango, jagoda, ananas i vanila. Gel je dostupan u kesicama od 100mg. U jednom pakovanju nalaze se kesice svih pomenutih ukusa.

   Kamagra Gel: dejstvo i primena

   Posle konzumiranja se veoma brzo apsorbuje. Korisnici koji ga redovno koriste prijavili su jako brzu reakciju tela na preparat. U nekim slučajevima je već posle 20 minuta počelo delovanje preparata. Kamagra Oral Gel ima efektivno vreme delovanja od 4 do 6 sati. Ali ono što nas posebno raduje je činjenica da se u praksi mnogih korisnika pokazalo da je vreme delovanja znatno duže od navedenog.

   Jednu kesicu rastvoriti u 100ml vode i popiti odjednom. Preporuka je uzimanje samo jedne kesice dnevno. Izaziva erekciju isključivo kada ste seksualno stimulisani, ne izaziva erekciju ako niste seksualno uzbuđeni.
   Dejstvo započinje 30-60 min posle uzimanja. Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva leka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije pa se ne preporućuje konzumiranje alkoholnih pica u većoj meri pre uzimanja leka. Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

   Šta ga čini Kamagra Gel tako posebnim?

   Ovaj gel je isti kao i svi ostali Kamagra proizvodi i blokira PDA tip 5 inhibitor, hemikaliju koja je odgovorna za gubitak erekcije. Ako je PDA5 blokiran onda je protok krvi sigurno dovoljno dobar za stabilnu erekciju u muškom polnom organu. Njegovo delovanje se zasniva na mogućnosti proširenja krvnih sudova u telu, sa posebnim naglaskom na genitalne delove.

   Ovo zauzvrat omogućava jaču i bolju prokrvljenost usled čega dolazi do neverovatnog postizanja i održavanja jake i snažne erekcije. Vaš seksualni odnos traje koliko vi želite, jer proizvod otklanja sve probleme sa prevremenom ejakulacijom od koje pati veliki broj muškaraca.

   Potencijalne nuspojave:

   Kako bi bili potpuno transparentni prema vama, želimo spomenuti i moguće nuspojave koje se javljaju u slučajevima 1:100.000.

   Kao što ste upoznati nuspojave postoje i kod svih drugih lekova i preparata. Kamagra gel izaziva neke nuspojave a među njima su najčešći neželjeni efekti glavobolja, suvoća očiju, crvenilo u licu, zapušen nos i blaga mučnina. Svi ovi efekti povezani su sa dehidratacijom, pa ih je moguće izbeći jednostavno – konzumiranjem veće količine tečnosti, najbolje vode.

   Još jednom ponavljamo: nije preoporučljivo istovremeno konzimiranje alkohola i kamagra gela, pre svega jer alkohol neutralizuje dejstvo sildenafila. Osim ovih primarnih nuspojava, sekundarna neželjena dejstva kamagre se manifestuju u vidu zamagljenog vida, osetljivosti očiju na jaču svetlost. Međutim, ovi neželjeni efekti su retki i nisu opasni.

   Ukoliko se jave:

   • Uporna bolna erekcija;
   • Ekstremno pogoršanje vida;
   • Ekstremno pogoršanje sluha;

   Prestanite da uzimate kamagru i obratite se lekaru. Ovakve nuspojave zabeležene su u jedan od više  miliona slučajeva, pa je verovatnoća za njihovu pojavu praktično nepostojeća, ali je na nama da ih podelimo sa vama.

   Proveran i sigurni izbor!

   Naši preparati za lečenje impotencije i poboljšanje erekcije vratiće vam mladalački seksualni nagon i dovesti vaš seksualni život u novu dimenziju. Zašto bi čekali da se osećate kao kazanova, kad je to moguće iskusiti odmah? Sa razlogom ste na našem sajtu i sada je pravi trenutak da izvršite akciju koja će imati reakciju vaše oduševljenje kao i oduševljenje vašeg partnera.

   Važna napomena:

   Ukoliko češće upotrebljavate kamagra gel ili ostale kamagra preparate, ne možete steći zavisnost. Preparati nemaju za cilj da utiču na vašu sigurnost i sposobnosti, već su vam samo pomoćno sredstvo kako bi užitak bio što bolji i povećali prokrvljenost vaših krvnih sudova. Zato su Kamagra preparati toliko cenjeni i dobri i u njih ne morati sumnjati. Svako ko je probao jednom jasno mu je kakve rezultate postiže i koliko je siguran proizvod. Naši preparati su potvrđeni i u garantnom roku.

   Savet za čuvanje preparata je na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju jer je važno da se lek zaštiti od vlage i izvan domašaja dece. Rok upotrebe je uvek označen na našem originalnom pakovanju kako ne bi imali razloga za brigu! Pakovanje Kamagra gela sadrži 7 kesica po 100mg.

   Sad je pravi trenutak da pokažete svoje zavodničke sposobnosti koje će se pamtiti i prepričavati.

   Naši proizvodi se dostavljaju putem cele teritorije Srbije. Za dostave u Beogradu dostava se vrši istog dana kada se poruči na adresu koja vama odgovara. Garantuje sigurnost i diskretnost prilikom dostava i najvažnije nam je da ste vi sigurni. Svi suplementi su isključivo originalni i atestirani od strane državnih udruženja. Naše sigurne proizvode potvrđuje i postojanje firme preko 10 godina, za koji period nismo imali ni jednu reklamaciju na proizvode.

   Ne želimo da vas ubeđujemo, ali činjenica je da na tržištu postoji dosta ne sigurnih dobavljača i da je vrlo važno da se odlučite za one koji vam garantuju brzinu isporuke kao i sigurnost vašeg zdravlja.