KAMAGRA GEL (7 KOM.)

  1.000 Rsd

  Kamagra gel

  NARUČI pozivom na

  069 555 39 89

  ili direktno sa web sajta:


   Kamagra Oral Gel (7 gelova) je najefektniji i najpopularniji preparat za potenciju koji se može naći na ovim prostorima. Kamagra podiže vaše seksualne performanse na jedan viši nivo. Koristi se lako i jednostavno sa dugotrajnim efektom koji može trajati više sati.

   Kamagra Gel je lek koji pomaže da se postigne veći protok krvi u celom muškom telu tako da se posle toga dobija više nego stabilna i dobra erekcija.

   Kamagra gel: Sastav

   Kamagra Oral Gel je Sildenafil Citrat, sastojak leka koji je dostupan u formi gela. Posle velikog uspeha tableta, farmaceutski gigant Ajanta, odlučio je da razvije Kamagra Oral Gel u formi gela za oralnu upotrebu. Glavni razlog za proizvodnju gela je da mnogi korisnici lekova imaju problem sa gutanjem tableta i velikih kapsula.

   Postoji više aroma: nana, čokolada, banana, pomorandža, mango, jagoda, ananas i vanila. Gel je dostupan u kesicama od 100mg. Jedno pakovanje sadrži kesice svih navedenih ukusa.

   Kamagra gel: Dejstvo

   Posle konzumiranja se veoma brzo apsorbuje. Korisnici koji ga redovno koriste prijavili su jako brzu reakciju tela na preparat. U nekim slučajevima je već posle 20 minuta počelo delovanje preparata. Kamagra Oral Gel ima efektivno vreme delovanja od 4 do 6 sati. Ali pokazalo se u praksi kod mnogih korisnika da je to vreme delovanja mnogo duže.

   Ovaj gel je isti kao i svi ostali Kamagra proizvodi i blokira PDA tip 5 inhibitor, hemikaliju koja je odgovorna za gubitak erekcije. Ako je PDA5 blokiran onda je protok krvi sigurno dovoljno dobar za stabilnu erekciju u muškom polnom organu. Ovaj preparat deluje tako što proširuje krvne sudove u telu, a posebno sa naglaskom oko genitalnih delova.

   Ovo zauzvrat omogućava jaču prokrvljenost usled čega dolazi do postizanja i održavanja jake erekcije. Seksualni odnos traje koliko vi želite, jer proizvod otklanja sve probleme sa prevremenom ejakulacijom od koje pati veliki broj muškaraca.

   Naši preparati za lečenje impotencije i poboljšanje erekcije vratiće vam mladalački seksualni nagon i dovesti vaš seksualni život u novu dimenziju.