Početna » TITAN GEL

TITAN GEL

  1.700 RSD

  Titan gel

  Titan gel

  NARUČI pozivom na

  069 555 39 89

  ili direktno sa web sajta:


   Titan gel nema nuspojava. Veći penis i veća osetljivost, bolji seks, dejstvo proizvoda je nešto što bi svaki muškarac mogao da poželi.

   Titan gel je proizvod koji bi svi muškarci u poznijim godinama, koji žele seksualna iskustva, trebalo da imaju pored sebe. Ovaj gel ima vrlo bitna svojstva, a to je da omogućava dugotrajnu i veoma zadovoljavajuću erekciju. Koliko god da želite, toliko ćete imati erekciju, drugim rečima, i do pet sati.

   Titan Gel: Dejstvo

   Osim erekcije koja je svakome muškarcu bitna kada dođe do zdravog seksualnog života, ovaj gel povećava penis, i to trajno. Može se povećati i do 4cm a komentari ljudi će vas uveriti da je to prava stvar za potenciju.

   Titan gel je inovativan gel koji ne samo da će Vam povećati intenzitet seksualnog iskustva, već će se pobrinuti za povećanje Vašeg penisa. Sa Titan Gelom možete dobiti sve što želite: duže spolne odnose, impresivne erekcije, povećana osećajnost intimnih zona, te možete ispuniti sve Vaše erotske snove.

   Titan Gel je namenjen za sve muškarce iznad 18 godina koji žele da promene svoj seksualni život.

   Iznenadi je u krevetu!

   Titan Gel: Upotreba

   Dovoljno je da koristite Tital Gel 2 puta nedeljno u rezultati će nadmašiti Vaša najluđa očekivanja.

   Plaćanje se vrši isključivo pouzećem, drugim rečima, dok ne dobijete paket sa naručenim proizvodima u ruke, nećete ni platiti. Naš cilj jeda našim kupcima obezbedimo brzo, bezbedno i lako iskustvo u kupovini u našoj online prodavnici. Na našem sajtu možete da naručite bilo koju količino tableta i preparata koji će vam u najkraćem roku biti poslati i dostavljeni uz najveću diskreciju.

   Naša online prodavnica je otvorena 24h/7 dana u nedelji, 365 dana godišnje. Ako imate bilo kakva pitanja, sugestije ili komentare, uvek možete da nam se obratite i da nam pomognete kako da poboljšamo svoje usluge za vas. Garantujemo vam 100% kvalitetne proizvode i 100% povrat novca ako iz bilo kog razloga niste zadovoljni našom uslugom ili našim proizvodima. Naš tim za podršku klijentima će vam pomoći da dobijete prave predloge u vezi izbora preparata i o izboru prave doze za vaše potrebe.

   O Titan Gelu

   Da bi ste poboljšali veličinu svog penisa na potpuno prirodan način, preporučljivo je korišćenje Titan gela i određenih vežbi koje su namenjene za povećanje penisa. Titan gel je preparat koji pomaže da se penis poveća u dužini i obimu, a da se pri tome izbegnu bolovi, rizici i duži periodi apstiniranja od seksa.

   Anonimne ankete su pokazale da čak 98% žena smatra da je veličina penisa bitna. Dakle, ukoliko imate manji penis, to može da utiče na vaše samopouzdanje, seksualni život i emotivno zdravlje. Zato, ako želite da se osećate sigurnije i privlačnije, preporučljivo je da preduzmete nešto po tom pitanju.

   Korišćenjem Titan gela postoji izuzetno realna mogućnost da se poveća dužina i obim penisa. Naime, ovaj preparat sadrži prirodne sastojke koji stimulišu rast ćelija i povećavaju protok krvi u penisu. Titan gel je vrlo jednostavan za upotrebu, samo se nanosi na penis pre seksualnog odnosa i blago masira.

   Osim korišćenja Titan gela, vežbe za povećanje penisa su takođe korisne. Neke od vežbi uključuju istezanje penisa, jelqing i kegel vežbe. Ove vežbe su namenjene za poboljšanje protoka krvi i rastezanje penisa na prirodan način. Redovno izvođenje ovih vežbi, zajedno sa korišćenjem Titan gela, može pomoći da se postigne željena veličina i oblik penisa.

   Samo 3% muškaraca ima penis duži od 20 cm, a samo 6% njih kupuje extra dugačke kondome. Ako želite da budete jedan od retkih muškaraca sa velikim penisom, preporučljivo je da koristite Titan gel i redovno izvodite vežbe za povećanje penisa. Na taj način možete poboljšati svoje samopouzdanje i seksualni život.

   Kombinovanje sa Kamagra Gel

   Kombinacija Titan gela i Kamagra gela može biti korisna za muškarce koji žele da poboljšaju veličinu i potenciju svog penisa. Titan gel se koristi za povećanje dužine i obima penisa, dok se Kamagra gel koristi za poboljšanje erekcije i potencije.

   Titan gel sadrži prirodne sastojke koji stimulišu rast ćelija i povećavaju protok krvi u penisu. Ovaj preparat se nanosi na penis pre seksualnog odnosa i blago se masira. Redovna upotreba Titan gela može pomoći da se postigne željena veličina i oblik penisa.

   S druge strane, Kamagra gel sadrži aktivni sastojak sildenafil, koji je poznat po svom dejstvu na potenciju i erekciju. Kamagra gel se takođe nanosi na penis pre seksualnog odnosa i pomaže da se postigne i održi erekcija.

   Kombinovanjem ova dva proizvoda možete postići dvostruki efekat – povećanje veličine penisa i poboljšanje erekcije. Međutim, pre upotrebe bilo kojeg preparata za potenciju, uvek se preporučuje konsultacija sa lekarom, kako bi se utvrdilo da li je proizvod bezbedan za vas, i da li postoji mogućnost da se pojavljuju neželjeni efekti. Takođe, važno je pratiti uputstva za upotrebu proizvoda kako bi se postigao najbolji efekat.

   Vežbe za uvećanje penisa  

   Vežba za povećanje penisa treba da se izvodi samo kada je erekcija na oko 50% kapaciteta. Preporučeni nivo erekcije za početnike je između 40-50%, dok je maksimalni nivo 80%. Kako bi se izbeglo oštećenje krvnih sudova, ne preporučuje se raditi vežbe sa punom erekcijom.

   Možete koristiti tradicionalni „OK“ hvat na dva načina: dlan okrenut nagore ili dlan okrenut nadole. Bitno je da hvat omogući efikasno zadržavanje krvi u penisu, a da kompresija, snaga i stabilnost zahvata budu konstantni tokom celog pokreta. Preporučuje se početi vežbu sa slabim snagom hvata, a brzina pokreta ne treba da bude velika.

   Preporučuje se zagrevanje penisa pre početka vežbe kako bi se izbegle povrede. To se može uraditi na različite načine, uključujući tuširanje vrelom vodom ili korišćenje lubrikanata sa biološki aktivnim supstancama kao što je Titan Gel.

   Važno je vežbe obavljati sa oprezom kako ne bi došlo do oštećenja leđnog nerva ili povrede malih krvnih sudova (kapilara) što može dovesti do pojave malih crvenih tačkica ili modrica. Ukoliko se jave simptomi kao što su privremeno slabljenje erekcije, nestanak jutarnje erekcije ili zaostajanje u rastu, preporučuje se prestati sa vežbama na nekoliko dana. Važno je da se ne oseća nelagodnost tokom vežbanja.

   Zašto koristiti Titan gel?

   Titan gel je preparat koji Vam pruža mogućnost da značajno unapredite kvalitet svog seksualnog života. Redovnom upotrebom Titan gela, Vaš polni organ će se uvećati u dužinu i širinu, što će obezbediti bolje zadovoljstvo i Vama i Vašoj partnerki tokom seksa. Osim toga, Titan gel omogućava produžetak trajanja erekcije, sprečava prevremenu ejakulaciju i pruža nezaboravno zadovoljstvo tokom celu noć. Osim što rešava probleme sa potencijom, Titan gel ne izaziva alergije, niti bilo kakve druge nuspojave. U našoj prodaji možete pronaći i druge preparate za potenciju koji će Vam pomoći da poboljšate Vaš seksualni život.